top of page
Over Katja Both.png

Over mij

"Ik gun iedereen liefde"
Katja Both
Over mij
Katja Both

"Door te toveren met woorden betover je de ander met wat je zegt"

 

Ik ben zo'n typisch romantisch geval. Al droomde ik nooit van een prinsessenbruiloft en sta ik behoorlijk nuchter in mijn schoenen. Maar liefde op het eerste gezicht, direct een klik voelen en elkaar aanvullen als stel. Ja, daar geloof ik in. 

Mijn vriend (nee, ik ben niet getrouwd, wil wel graag) en mijn zoon en dochter zijn mijn grote liefdes. Heerlijk vind ik het om ze om mij heen te hebben. Gekke bekken met elkaar trekken en dansen op kinderliedjes. De warme gloed die dan door mijn aderen stroomt geeft mij het gevoel dat ik leef. Elkaar aan kunnen kijken en zonder woorden snappen wat de ander bedoelt. Dat is een frequentie die je alleen hebt als je op één lijn zit. Ik ben zo'n lucky duck dat ik dat dagelijks voel. 

Mijn gevoel is mijn richtingaanwijzer die me vertelt of iets klopt of niet. Zie je die antennes op mijn hoofd? Nee? Toch zitten ze er zeker weten want in veel situaties kan ik feilloos aanvoelen wat er speelt en vooral ook wat er niet gezegd wordt. Woorden die niet uitgesproken worden. Simpelweg omdat mensen dat verschrikkelijk moeilijk vinden of omdat ze dat niet durven. 

Dát vind ik zo zonde. Want als je gevoel eerlijk en oprecht durft te delen dan gaan er deuren open. Je creëert herkenning bij mensen en die durven zich dan ook vaak open te stellen. Kletsen over koetjes en kalfjes is dan vaak voorbij. Gesprekken gaan dieper. Dat vind ik mooi. Daar geniet ik van. 


 

About
Waarom 'Waarom ik van je hou'?


Heel simpel. Ik zie veel mensen worstelen met het vinden van de juiste woorden in emotionele situaties. Ze willen zo graag het juiste zeggen dat ze volledig blokkeren en er niet meer uitkomen. Met als gevolg dat ze het vaak helemaal niet meer doen.

 

Dan doen stellen toch maar niks met trouwgeloften omdat ze niet goed weten hoe. Je staat tegenover zoveel mensen. Dan wil je geen flater slaan.

 

Of iemand die eigenlijk heel graag een kleine toespraak wil houden op een begrafenis. Maar niet durft. Omdat hij of zij bang is om het verkeerde te zeggen. Je gevoel uitspreken is nooit verkeerd. Maar is wel moeilijk. Doodeng zelf. 

Daar wil ik verandering in brengen. Ik ben goed in het vinden van de kern van een verhaal. Daar woorden aan geven. Het opschrijven. Allerlei 'puzzelstukjes' van informatie leg ik in mijn hoofd samen om zo eruit te halen waar het over gaat. Dat gaat als vanzelf.

 

Ik ben gezegend met een heel creatief en snel denkend brein. Waardoor dit voor mij 'een eitje' is en voor anderen een worsteling. Altijd probeer ik het onmogelijke mogelijk te maken.

 

Met Waarom ik van je hou wil ik mogelijk maken dat iedereen het zelfvertrouwen heeft om op het moment suprème de woorden uit te spreken zoals die in je hart verscholen liggen. In eigen woorden. Gewoon zoals hoe je bent. Want dan ben je op je mooist. 

Liefs Katja 

Contact
Voor alle vragen die je hebt

Dank je wel voor je berichtje!

bottom of page