top of page

Corona bruiloft: zo maak je je originele trouwdatum toch nog leuk!

Dat stomme stomme Corona virus. Al maanden (zo niet jaren)lang kijken jullie uit naar jullie allermooiste dag. En dan is er ineens zo'n gek virus wat het hele land plat legt. En ervoor zorgt dat jullie je bruiloft nu niet kunnen vieren zoals je voor ogen hebt. Dat is simpelweg gewoon echt zwaar k***e. Al die voorbereidingen. Al die dromen. Al dat geregel. Maar vooral de teleurstelling. Want wanneer kan het dan wel? Is het in het najaar wel over? Kan het volgend jaar wel hoe je het in gedachten hebt.


Op al die laatste vragen heeft niemand nu nog geen antwoord. Die onzekerheid is killing maar er gaat echt weer een moment komen waarop er weer getrouwd mag worden met meer dan alleen een trouwambtenaar en de getuigen. Echt waar. Ik heb daar alle vertrouwen in.


Maar wat doe je dan met je originele trouwdatum? Het is een datum die altijd in je hoofd zal blijven zitten. Het is nu een beetje een gekke datum want ja, het zou de datum zijn dat jullie elkaar het ja-woord zouden geven maar nu doe je dat later. En elk jaar ga je weer aan deze datum denken en zeg je tegen elkaar: "ja lief dit zou in 2020 onze trouwdatum geweest zijn".


Om geen naar gevoel aan deze datum over te houden raad ik je aan om toch íets te doen op deze dag. Groots mag het niet zijn maar je kunt het wel speciaal maken. Samen met 3 andere trouwtoppers hebben wij gebrainstormd hoe we jullie originele trouwdag alsnog bijzonder kunnen maken. Zodat het niet zomaar voorbij gaat en je er een fijne herinnering aan over houdt zodat er daarna ruimte is om weer verder te dromen over jullie dag die echt wel gaat komen.


Wat dacht je van zelf een mini ceremonie doen in je eigen tuin of op je balkon. Of in het park of in de woonkamer. Waarbij jullie elkaar vertellen waarom jullie eigenlijk met elkaar willen trouwen, wat je daar zo bijzonder aan vindt en wat deze dag/ tijd met je doet. Dat is meer dan alleen stilstaan bij het feit dat deze dag jullie originele trouwdag was. Het is een moment samen pakken om dit te verwerken op een positieve manier. Uitspreken wat je voelt geeft extra diepgang aan dit moment. Een bijzonder sausje, een intiem tintje. Ik help jullie natuurlijk graag om dit zo bijzonder mogelijk te maken. Dat het echt wat meer is dan ik hou van je en wil echt nog steeds met je trouwen.
En dit afsluiten met een glaasje champagne (of wijn/ bier/ limo) en een zoete toost van Cheffi's Pastries. Zij stuurt jullie heerlijke macarons per post op en die zijn nog gepersonaliseerd ook. Geen gewoon taartje van de bakker om de hoek dus, maar smullen van iets speciaal voor jullie.

Ondertussen klinkt jullie favoriete liedje. Niet zomaar van jullie Spotify lijst maar speciaal voor jullie ingezongen door de zussen van The Wedding Singers. Zij kunnen het zelfs op afstand ook live komen zingen. In de tuin, door het raam of onder jullie balkon. Hoe bijzonder is dat?

Dit is nog niet alles. Want die mooie woorden die jullie uitgesproken hebben wil je natuurlijk niet wegmoffelen op een vodje ergens in een laatje. Ja dat gebeurt echt. Ook al neem je het voor om het mooi op te bergen, negen van de tien keer beland het toch ergens in een la. Zonde. Want die woorden die je elkaar vertelt zijn zo mooi. Zo speciaal en een mooie herinnering in aan deze toch wel gekke dag. Daarom heeft ontwerpster Loes van Silver Lining hele mooie boekjes ontworpen waar jullie deze lieve woorden in kunnen schrijven. Die kun je dan ook in datzelfde laatje leggen maar je kunt ze ook bewaren bij alles wat met je bruiloft te maken heeft. En nog een keer tevoorschijn toveren als de echte grote dag daar is. Dan kun je ze nog een keer teruglezen en wedden dat die glimlach dan op je gezicht komt? Dan denk je toch nog met een blij gevoel terug aan je originele trouwdatum. En dat is toch precies wat jullie willen?

En natuurlijk ben ik in dit blog lekker promotie voor dit pakket aan het maken. Want ik gun het jullie zo dat jullie met een positief gevoel verder gaan in de verdere voorbereiding met jullie bruiloft die verzet is. Daar willen wij met elkaar heel graag bij helpen en daarom bieden we dit ook voor een heel lief prijsje aan. Gewoon omdat jullie het verdienen om wat speciaals van deze dag te maken! Meer weten? Kijk dan bij mijn Leuke Pakketten bij het Corona pakket.


Sprankelende groetjes,


KatjaFoto's zijn van : N Fotografie

KenT Fotografie

Photos4Ever

CARJ studio#Coronabruiloft


102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page