top of page

Coronatrouwen - doe een voordeurceremonie!

Heb jij je bruiloft verzet vanwege Corona? Of ken je een bruidspaar dat hun bruiloft heeft verzet? Lees dan even verder...


Corona, het woord dat ineens in maart opkwam en nu al zo normaal is geworden. Het hoort bijna bij het normale leven. Het nieuwe normaal zeg maar. Ho, wacht even dat is het niet want trouwen kan voor jou misschien helemaal niet 'normaal'. Want dat feest kan nog steeds niet zoals je wilt en we zitten met z'n allen nog met die afstand. Dus heb je het verzet met de hoop dat volgend jaar wel alles door kan gaan zoals jij wilt. Want een Corona bruiloft stond niet op jouw Pinterest bord.


Coronatrouwen De oorspronkelijke trouwdatum gaat dan wel een dingetje zijn. Want je weet dat die gaat komen en je weet dat je wakker gaat worden met het idee "damn ik zou vandaag trouwen maar het gaat niet door". Dat is zuur. Rationeel kun je wel denken van ach dan volgend jaar, maar qua gevoel is het gewoon zwaar balen. Coronatrouwen past gewoon niet bij jou.


Geef een voordeurceremonie kado Wil jij de dag een positief tintje geven? Voor jezelf en je aanstaande of voor een bruidspaar dat je kent? Dan is een voordeurceremonie misschien wel iets voor jou. Eh een wat?Shot liefde en positiviteit

Een voordeurceremonie is een verrassingsceremonie letterlijk bij de voordeur, in de achtertuin of in een park of stukje groen. Wij, Katja en Nadine, komen bij het bruidspaar aan de deur en verrassen ze met een shot liefde en positiviteit in de vorm van een onofficiële trouwceremonie. Met alles erop en eraan. Een toffe backdrop, twee stoeltjes, champagne en een belofte aan elkaar dat het bruidspaar echt, maar dan ook echt wel met elkaar gaat trouwen. Het is natuurlijk geen echte trouwceremonie, want die komt nog. Wél winnen we informatie in bij vrienden en familie en peuteren we lieve woorden bij het bruidspaar en de aanwezigen los. Want op gepaste afstand kunnen een aantal vrienden en familieleden gewoon aanwezig zijn. Want de liefde kan altijd gevierd worden en mag zeker op zo'n bijzondere datum gevoeld worden! Wil je een gevoel krijgen bij hoe zo'n voordeurceremonie / verrassingsceremonie eruit ziet? Kijk dan even mee naar dit filmpje waarin bruidspaar Maik & Bianca door vriendinnen werden verrast in het Kralingse bos.Deze video is gemaakt door Jacolien Rog Foto & Videografie: www.jacolienrog.nl Wil jij dit ook voor jezelf en je aanstaande? Of wil jij dit een bruidspaar kado geven? Stuur mij een mailtje :-) katja@waaromikvanjehou.nl.

Ik doe dit samen met weddingplanner & trouwambtenaar Nadine van www.donebydien.nl

Liefs Katja


#coronatrouwen #trouwencorona #coronabruiloft #bruiloftverzetten94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page