top of page

De perfecte jurk voor trouwen in je achtertuin

Stel je gaat trouwen in je eigen achtertuin. Of in die van je ouders. Of op een relaxt plekje buiten waar het vooral heel ontspannen is. Dan wil je natuurlijk wel een jurk die daarbij past. Mij lijkt het niks om dan de hele dag ingesnoerd in een mega prinsessenjurk te zitten of in een zware jurk waar je je slecht in kunt bewegen.

Het gaat er bij jou juist om dat je je op je gemak voelt toch? Ik vind dat superbelangrijk op je trouwdag. Juist als trouwambtenaar en ceremoniespreker ben ik ervoor om je op je gemak te stellen zodat je intens geniet van het moment van de ceremonie en van de liefde.

Ik raad je daarom aan om, als je dit gevoel graag wilt op je bruiloft, om ook voor een relaxte jurk te gaan. Zo’n mooie boho jurk, of een zwierige van luchtige stof. Er zijn zoveel van die mooie jurken te vinden. Elke keer als ik er weer eentje zie met een rok die wappert in de wind dan ben ik op slag verliefd. En dat jasje erbij! Geweldig toch voor het warme en relaxte gevoel? Gewoon lekker jezelf zijn, niet hoeven koukleumen en er ook een beetje stoer uitzien met zo'n romantische, zwierige jurk. I love it!


Net als op deze jurk. Kijk nou hoe mooi die details zijn. Het is in feite een vrij simpele jurk. Maar omdat hij een klein beetje peachkleurig is, is hij net anders. Ik hou niet van poespas. Niet tijdens mijn ceremonie want daar moet het om de liefde draaien. En ik hou ook niet van poespas jurken. Ik hou van het gevoel van vrijheid, op vakantie zijn, picknicken, je lekker voelen, kunnen dansen en stralen omdat je de liefste mensen om je heen hebt.

Daar past deze jurk supergoed bij. Wij hebben hem gebruikt tijdens een styled shoot van de Vurige babsen waarbij we trouwen rond het kampvuur (www.vurigebabsen) om dat gevoel van vurig en vrij te laten zien. Want beelden zeggen nou eenmaal meer dan woorden en met mooie foto’s is het makkelijker om het gevoel over te brengen.

Deze jurk van Bruidsboutique Sjiek paste er perfect bij! Fotocredits: De Bruidsgasten #trouwjurkachtertuin #bohotrouwjurk #intiemtrouwen #intiemebruiloft #jurkintiemebruiloft

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page