top of page

Girls of Honour lievelingsleverancier

Oh yeah!! Ik ben zo trots want vanaf nu mag ik mijzelf Girls of Honour lievelingsleverancier noemen. Dat is niet zomaar iets want het trouwblog van Marit (www.girlsofhonour.nl) is een van de grootste platformen voor aanstaande bruiden.


Nu hoor ik je denken... Ja maar er zijn zoveel platformen en en man man man het is toch totaal niet duidelijk meer wie je moet hebben want er zijn zóveel leveranciers... En al die platformen waar weer verschillende mensen op staan.


Precies! Dat is ook het probleem en dit platform is zo tof omdat het anders dan anderen is. Marit zorgt ervoor dat zij de pareltjes uit het oerwoud pikt en laat dat op haar site zien. Geen overvloed aan leveranciers dus maar een selectief aantal supertoffe mensen waar je uit kunt kiezen. Zodat je ook echt kunt vinden wat bij je past en niet ondergesneeuwd wordt door de hoeveelheid aanbieders. Want dat zijn er veel.


Wat is een lievelingsleverancier? Marit: "Een lievelingsleverancier is iemand die kwaliteit levert, iemand die creatief is en voorop loopt op het gebied van trouwen. Maar ook iemand die met hart en ziel van zijn vak houdt, en iemand die er van geniet om voor elk bruidspaar een steentje bij te dragen aan een onvergetelijke dag."En ik sta er dus op met Waarom ik van je hou! Daar ben ik ongelofelijk trots op want wat ik doe is uniek in de trouwbranche en ik vind het zo belangrijk dat je altijd, maar dan ook echt altijd kiest voor wat bij je past. En dat je nooit dingen doet omdat anderen vinden dat het zo hoort. Omdat er ongeschreven regeltjes zijn of omdat iemand (je schoonmoeder ofzo) vindt dat je dingen moet doen omdat dat er nou eenmaal bij hoort. Buiten het gebaande pad ligt de magie. Dus doe het lekker op je eigen manier die bij jou past.


Met de trouwgeloften doe ik precies hetzelfde. Ik volg nooit vaste regeltjes en standaard voorbeelden. Ik luister naar wat bij jou past en naar hoe jij bent zodat er woorden op papier komen die bij jou passen. Jij bent uniek, dus jouw trouwbelofte hoort precies zo te zijn. Uniek en 100% als jezelf. Want dan ben jij op je allerleukst!


Neem je ook een kijkje? https://www.girlsofhonour.nl/lievelingsleveranciers/ceremoniesprekers-en-trouwambtenaren-babs/waarom-ik-van-je-hou/


Ik sta tussen de trouwambtenaren en babsen terwijl ik dat precies niet ben. En het is ook nog eens de vraag die ik het meest krijg. Toch sta ik hiertussen want wat ik doe is nieuw. Mensen zoeken er dus nog niet op. En wat ik doe valt onder de ceremonie want trouwgeloften worden het vaakst uitgesproken tijdens de trouwceremonie. Het kan ook op een ander moment, gewoon doen wat bij jullie past! Sta dus met een hele goede reden tussen die leuke trouwambtenaren want we zijn een geweldige aanvulling op elkaar!


#trouwbelofte #trouwbeloften #trouwgeloften #babs #trouwambtenaar #girlsofhonour

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page