top of page

Intieme strandbruiloft: zo maak je het plaatje compleet

Bij intiem trouwen denken de meeste mensen aan heel klein trouwen, met weinig mensen. Ook hoor je weleens dat het saai is en dat je dat alleen doet met een klein budget.

No way! Juist als je intiem trouwt kun je enorm uitpakken op bijvoorbeeld de aankleding van de ceremonie setting.


Want dat maakt het echt nóg specialer om daar te staan. Met z'n tweetjes en de trouwambtenaar. Het maakt het plaatje wel compleet vind ik. Jij in je mooie jurk, je vent in een mooi pak en dan de versiering om jullie heen die er helemaal bij past. Het liefst dan ook nog het zonnetje erbij en dan is het helemaal klaar. Intiem en betoverend. Dat zorgt voor zulke mooie foto's. Je ziet jullie emotie tegen een bijzondere achtergrond. Ik hóu echt van die plaatjes.


Ik zeg: kies voor een gave backdrop. Bruiloft backdrops heb je in alle soorten en maten en daarmee maak en versier je eigenlijk het 'altaar'. Als bruidspaar kun je ervoor gaan staan of eronder. Je kunt kiezen om ze te bekleden met stof, met enorme boeketten, met droogbloemen of met letters en kaarsen. Je kunt dit allemaal zelf maken en of een stylist vragen om dit voor je te doen. Die hebben vaak al de tofste dingen liggen en hebben natuurlijk veel meer ervaring in het maken.


En struin Pinterest af. Daar staan zo veel gave voorbeelden op. Van backdrops met schelpen tot houten prieeltjes vol bloemen. Ik kijk elke keer weer mijn ogen uit als ik bij een bruiloft ben en soms spat er zomaar ineens eentje uit. Juist omdat die dan nog niet zo standaard is en ook omdat die dan niet zo traditioneel is. Daar hou ik van. Kijk maar eens naar deze, op de bruiloft van Merel en Matthias. Ibiza style aan de Nederlandse kust. Echt wel vrije vogels die gek zijn op een festival. En dan dit neerzetten op hun bruiloft is toch alleen maar wow? Tijdens hun trouwgeloften stonden ze echt te shinen. Het was een mooie combi van superlieve woorden en helemaal in een deuk liggen want ze zien zichzelf al als festivalbejaarden on tour later, met rollator en al. En dat in het perfecte plaatje. Heerlijk om naar te luisteren en te kijken. Ik hou ervan als het complete plaatje klopt. Jij ook?


Deze mooie foto's zijn van Sam Derksen Photography


#trouwgeloften #trouwenaanhetstrand #intiemestrandbruiloft #backdropstrand

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page