top of page

Pinterest perfect budget trouwjurk

Zoals jullie weten hou ik ervan om altijd te kijken naar de mogelijkheden om te kunnen trouwen. Want de liefde vieren, dat kan altijd. Corona of niet. Klein budget of niet. En vooral dat laatste daar kan ik me dus heel druk over maken. Want dat trouwen duur is dat weet je wel tot je echt de dingen gaat regelen en dat schrik je je kapot. Ik hoor zoveel bruidsparen dat keer op keer zeggen.

Daarom vandaag een tip hoe jij er wél Pinterest waardig uitziet zonder dat het je een vermogen kost.

Trouwen hóeft geen rip uit je lijf te zijn. Het is maar net wat voor keuzes je maakt en wat voor jou belangrijk is. Want kijk, Pinterest is natuurlijk heel tof om inspiratie op te doen. Maar het is ook gevaarlijk voor je portemonnee want die perfecte plaatjes zorgen er vaak voor dat jij ook dat perfecte plaatje wilt. En perfecte plaatjes kosten geld. Want in die mooie Pinterest foto’s is ook geïnvesteerd. Alles wordt daarvoor uit de kast getrokken om een zo mooi mogelijk beeld neer te zetten.

Bedenk voor jezelf wat belangrijk is. Waar jij blij van wordt. Het is jouw dag en als jij er heel mooi uit wilt zien dan snapt iedereen dat. Want ik denk dat de meeste vrouwen zich voor 1 dag in hun leven een prinsesje willen voelen. Zo vind je een budget jurk die zo van Pinterest komt:

Jurken heb je in alle soorten en maten en in verschillende budgetten. Mijn tip voor een budgetbruiloft is om te kijken naar trouwjurken in de sale of een B-keuze. Klinkt misschien niet zo aantrekkelijk maar de mooiste jurken kunnen ook in dat schap van de bruidswinkel hangen.Neem bijvoorbeeld deze jurk van Bruidsboutique Sjiek. Een geweldige boho jurk die zwierig is, supercomfortabel zit en luchtig is. Nieuw kost deze jurk €1595,- euro. Maar omdat de jurk een keer bij een styled shoot is gebruikt zitten er een paar miniscule gaatjes in. Niemand die dat ziet want ze zijn niet groter dan een speldenknop. Alleen is de jurk niet meer te verkopen als nieuw en beland daarmee bij de B-keuze jurken voor een prijs van €590,- euro. Dat scheelt dus meer dan €1000,- euro!

Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik zie dan dus ineens €1000,- euro die over is die je daarmee aan andere dingen kunt besteden. En is de jurk er minder mooi door? Nee, want de gaatjes zie je niet in de toch al zwierige tule en bovendien gaat het om het totaalplaatje. Dat hele mooie plaatje wat je ook op Pinterest zit.

De kans is groot dat je dit blog leest omdat je doorgeklikt heb op een foto van deze jurk via Pinterest. Omdat je de jurk zo mooi vindt en hij in jouw perfecte plaatje past. Want jij hebt niet gezien dat de foto’s zijn gemaakt terwijl de gaatjes er al in zaten. Hij ziet er dus eigenlijk nog perfect uit.

Deze jurk is te koop (april 2021) bij Bruidsboutique Sjiek en hangt tussen de B-keuze jurken. Als je interesse hebt kijk dan op https://bruidsboutiquesjiek.nl/ en maak een afspraak om te passen.

Wat ik met dit blog wil zeggen is dat er heel veel mogelijkheden zijn om een Pinterest perfecte budget bruiloft te krijgen met keuzes die minder voor de hand liggen maar wel net zo gaaf zijn. En waar het om gaat is de liefde. Die kan altijd gevierd worden. Liefs Katja Fotocredits: De Bruidsgasten Jasje: Aim your wedding #budgettrouwjurk #trouwjurkbudget #budgetbruiloft #trouwjurkkopen

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page