top of page

Trouwgeloften uitspreken: zoek een boomstam!

Weleens aan trouwgeloften gedacht maar zie je het totaal niet zitten om dit te doen terwijl iedereen naar jullie kijkt? Snap ik. Is ook doodeng! Het is al een superspannend moment omdat jullie echt gaan trouwen en dan 'moet' je ook nog trouwgeloften uitspreken.


I get you dat je dit niet wilt doen. Maar trouwgeloften, of lieve woorden uitspreken naar elkaar, hoeft helemaal niet tijdens de trouwceremonie! Nee, als je dat niet wilt, niet doen. Ook al zeggen de 'regeltjes' dat het zo hoort en vind schoonmoeder dat ook. Gewoon je eigen gevoel volgen en het niet doen als het niet bij je past.


Want waarom zou je niet kiezen om het gewoon met z'n tweetjes te doen. Op een rustig momentje tussen de dingen door. Bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot zodat er wel mooie foto's van jullie zijn. Lekker buiten op een mooie plek onder een boom. Gewoon echt even samen zonder anderen erbij. Dan ben je veel meer op je gemak, is het nog steeds spannend maar heb je niet de zenuwen dat je in huilen uitbarst of dat je niet uit je woorden komt.Ik ben fan van deze speciale momentjes. Juist omdat een bruiloft druk is en je constant in de weer bent. Een moment met z'n tweetjes is zo bijzonder omdat je dan ook echt even met elkaar kunt praten. Het vonkje voelen tussen jullie. Elkaar goed knuffelen en een echte zoen geven. Een 'just the two of you' momentje waarin je voor eens en voor altijd zegt waarom je zoveel van elkaar houdt. Wat jouw lief voor jou betekent. Wedden dat jullie nóg verliefder zullen zijn en de dag nog veel intenser zullen meemaken?


Wat was deze bruiloft van Leon en Jasmijn mooi! Zij zijn zo verliefd en zo gelukkig samen. Ik geniet daar zo van. Hun vonkje van hun liefde knettert de lucht in. Iedereen kon het voelen. Wat een liefdevolle warme vuurzee van liefde.


Deze mooie foto's zijn van Samatha Smit Fotografie en zij trouwden in Tuin de Lage Oorsprong. Lieve groetjes, Katja


#trouwgeloften #trouwgeloftenbruiloft #intiemtrouwen #avontuurlijktrouwen

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page