top of page

Yes genomineerd voor de Top Trouwbedrijven AWARD!

Zo ik ben zooooo trots want.... ik ben genomineerd voor de TopTrouwbedrijven AWARD in de categorie Origineelste Nieuwkomer / Overig. Zo gaaf!


Want ik ben pas 4 maanden bezig met Waarom ik van je hou en er wordt zo ontzettend enthousiast op gereageerd. En dan nu al genomineerd worden voor een AWARD en een van de Top Trouwbedrijven van Nederland omdat ze mijn idee zo vernieuwend vinden.


Want een van de eisen is dat je vernieuwend bent in de branche. Een originele insteek hebt en anders tegen de trouwbranche aankijkt. Dát is precies wat ik doe. Trouwgeloften hoeven helemaal niet zoetsappig en truttig te zijn. Het is gewoon hartstikke mooi om ze uit te spreken. Het hoeven geen mierzoete gedichten te zijn als dat niet bij je past. Je mag gewoon helemaal jezelf zijn. Juist. Je moet wat mij betreft juist helemaal jezelf zijn. Want je gaat toch trouwen met degene met wie je oud wilt worden? Wat mij betreft is een van de belangrijkste dingen in een relatie dat je 100% jezelf kunt zijn. En dat mag dus zeker ook in je trouwgeloften.


En dat vind ik met alles. Wees gewoon jezelf, dan ben je het allerleukste. Volg niet het pad van anderen maar kijk naar wat echt bij jou past. Zeker ook met je bruiloft want het draait om jullie. Het is jullie dag en niet de dag van je vrienden en familie. Natuurlijk wil je graag dat ze het heel leuk vinden maar als ze jullie leuk vinden én je regelt je bruiloft op zo'n manier dat het helemaal bij jullie past dán zullen ze het ook leuk vinden. Juist, omdat ze jullie zo kennen. Soms kost het wat meer moeite om het anders te doen dan anderen en af te stappen van het geijkte plaatje. Toch zeg ik: DOE HET! Doe die moeite want dan geniet je ook het meeste.


Zo is het ook met trouwgeloften. Om een laagje dieper te gaan moet je ook wat meer moeite doen. Dat lukt je niet in een avondje schrijven. Maar als je het wel durft te doen dán zeg je straks op de bruiloft ook echt wat je diep diep vanbinnen voelt. En volg je geen trouwgeloften voorbeeld van Google.


Dat ik nu genomineerd ben vind ik een enorm compliment. Het doet mij heel veel. Want dat betekent dat de trouwbranche ook in mij geloofd en dat er steeds meer mensen zijn die inzien dat als je anders bent, dat dát ook gewoon heel leuk is. En natuurlijk dat ze zien dat trouwgeloften zomaar een van de, of misschien wel, hét mooiste moment van de dag is omdat het zo persoonlijk en intiem is.


Maar goed, ik ga natuurlijk voor de winst! Op 10 maart worden de winnaars op Kasteel Wijenburg bekend gemaakt. Zowel publieksstemmen als het oordeel van de jury telt. Spannnnnnend!!! Stem jij op mij?


www.toptrouwbedrijven.nl/stem-toptrouwbedrijven-awards/

categorie overig, heeeeelemaal onderaan sta ik. Daar sta ik nu wel maar ik natuurlijk voor het hoogste plekje op het podium!


Liefs Katja

#toptrouwbedrijvenawards #trouwgeloften #voorbeeldtrouwgeloften #trouwbelofte #trouwceremonie #ikwilwinnen #mooistemomentvanjulliedag

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page