Trouwambtenaar

Puur & hip
Trouwambtenaar & 
trouwgeloften hulp ineen 

Jullie trouwceremonie als eyecatcher van de dag. Puur, hip en niet standaard volgens het boekje. Wél vol liefde, verbinding en diepgang. Want de trouwceremonie is hét moment van jullie bruiloft waar het om draait. Het ja-woord. Want zonder zijn jullie niet getrouwd. 

Kippenvelmomentjes, tranen van geluk, mooie woorden in trouwgeloften, een warm gevoel van kruin tot teen, herkenning, verbinding aangaan en verbonden voelen zijn onze sleutelwoorden.

 

Trouwambtenaar Nadine van Done!ByDien en ik hebben onze krachten gebundeld. Samen zorgen wij ervoor dat jullie trouwceremonie uniek is en dat het volledig om jullie draait. Klinkt misschien als een open deur, want dat is toch normaal? Toch draait het vaak om de grappen en de vaak standaard speech van de trouwambtenaar.

 

Bij ons niet. Jullie zijn de hoofdpersonen en jullie gevoel voor elkaar staat centraal. Deze intense liefde gaat gevoeld, gedeeld en gevierd worden. Familie en vrienden krijgen een belangrijke bijrol zodat iedereen zich verbonden voelt door de magie van de liefde.  

Verhalen van lieve mensen om jullie heen worden gedeeld. 

Jullie spreken vol zelfvertrouwen trouwgeloften naar elkaar uit.

En jullie liefdesverhaal is geen standaard riedeltje van jullie geschiedenis maar een verhaal vol diepgang en verrassingen. 

 

Jullie trouwceremonie puur & hip met een spontane, jonge trouwambtenaar en een enthousiaste, creatieve trouwgeloften schrijfcoach.

Foto: Iris Wuijster Fotografie

 
Wat krijgen jullie van ons?


 • Altijd eerst een kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Het is belangrijk dat jullie voelen dat dit is wat jullie willen.
   


 • Intensieve 1 op 1 hulp bij het schrijven van jullie trouwgeloften. Zodat jullie vol zelfvertrouwen de kern van jullie liefde naar elkaar uit durven spreken. 
   


 • Spontane, jonge trouwambtenaar die jullie op elke locatie kan trouwen. 
   


 • Een verrassende speech met diepgang. Geen oppervlakkig standaard verhaal. Zonder overlap met jullie trouwgeloften.
   


 • Jullie als bruidspaar in de hoofdrol, belangrijke mensen voor jullie in een liefdevolle bijrol.
   


 • Een ceremonie vol kippenvelmomentjes waarin iedereen de liefde voelt, ziet en hoort van top tot teen. 
   


 •  

  Een unieke trouwceremonie door twee jonge creatieve meiden die niets liever willen dan samen met jullie van de trouwceremonie het allermooiste moment willen maken.  De eyecathcher van de dag. 

Foto: Love Rules Fotografie

Wettelijk huwelijk

Trouw je voor de wet, het standaard wettelijk huwelijk, dan duurt de ceremonie maximaal 30 minuten. Meestal is er een bode bij aanwezig. Als dat zo is dan mag de huwelijksvoltrekking niet uitlopen. Er is 10 minuten voor jullie verhaal, de overige 20 minuten zijn voor het officiële gedeelte zoals de huwelijksvoltrekking en het tekenen van de akten. Houd er rekening mee dat gemeentelijke leges bovenop onze prijs in rekening gebracht worden en deze verschillen per gemeente. Daar kunnen wij helaas niks aan veranderen. 

Prijs
€1250,- inclusief BTW
Exclusief reiskosten en gemeentelijke leges. 

Ceremonieel huwelijk

Ceremonieel trouwen is eigenlijk een toneelstukje opvoeren. Jullie trouwen dan voor de wet op een ander moment. Bijvoorbeeld gratis op maandagmorgen op het gemeentehuis. Het scheelt namelijk veel geld om het op deze manier te doen. 

Niemand weet dit. Behalve jullie en wij. We doen net of dit het officiële moment is, tekenen ook de aktes, samen met getuigen. 

Het grote voordeel van ceremonieel trouwen is dat jullie op ieder gewenst tijdstip en locatie kunnen trouwen. Er is volop tijd voor jullie verhaal, de trouwgeloften en we zijn niet gebonden aan gemeente regels. 
 

Prijs
€1250,- inclusief BTW
Exclusief reiskosten

Voor alle vragen die je hebt
 
WAAROMIK VAN JEHOU.NL

'Waarom ik van je hou' is een dienst van mijn bedrijf 
It's Fresh Outside
Groenezoom 25
2811 VJ Reeuwijk
KvK: 73965154
BTW-id:
NL001964761B33

CONTACT
HELP
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
Koptekst 6

© 2020 Waarom ik van je hou
Foto's zijn van Unsplash, Manon Galema, Inge Both, Edith van Aken, LoveRules Fotografie, Iris Wuijster Fotografie en Froukje Klop