top of page
Trouwambtenaar op gympen Katja Both.png

Trouwambtenaar

op gympen

losjes & liefdevol

Zelfstanding trouwambtenaar / BABS op gympen

Jullie gaan trouwen, wow! Ik vind het zo mooi als mensen die intense verbinding met elkaar aan gaan. Elke keer krijg ik weer kippenvel als ik een stel voor mij heb zitten met die verliefde gelukkige blik in hun ogen. 

Voor mij draait een bruiloft om het vieren van de liefde. En dat niet alleen, óók om het delen van jullie liefde, want daarom is iedereen er op deze dag.

Ik wil niets liever dan het vonkje van jullie liefde verspreiden zodat het aanvoelt als een warme vuurzee van liefde. 
Want liefde is een gevoel en als iedereen dat voelt dan krijg je kippenvel momentjes. Dan tintelt het van top tot teen en schieten tranen in je ogen van geluk. 

De trouwceremonie is daar hét moment voor. Want jullie gaan een verbintenis aan die dieper gaat dan het ja-woord en die ring. Het is het gevoel wat in je hart zit dat je nooit, maar dan ook nooit meer zonder je geliefde wil. 

Liefdesvonkjes verspreiden maakt mij zo gelukkig. Daar steek ik met liefde heel veel tijd en aandacht in want daar wil je over 80 jaar nog steeds met een dikke vette glimlach op terugkijken toch? Daarom is een ceremonie bij mij nooit een standaard riedeltje of een 'zo hoort het volgens de regels' verhaal.

Losjes & liefdevol, want als jullie je op je gemak voelen dan voel je de liefde het beste. 

 

En dat doe ik als zelfstandig trouwambtenaar altijd op mijn gouden trouwgympen, want die horen bij mij. Dan ben ik relaxt en volledig in mijn element als liefdesverteller! 

 

Nieuwsgierig geworden? 

Trouwambtenaar op gympen.jpg
gympen trouwambtenaar Katja Both.jpg
Wat krijgen jullie van mij?


Altijd eerst een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat jullie voelen dat dit is wat jullie willen.


  • Spontane, jonge trouwambtenaar die jullie op elke locatie wil trouwen. Binnen, buiten en buitenland.


  • Een verrassende speech met diepgang. Geen oppervlakkig standaard verhaal. Zonder overlap met jullie trouwgeloften als jullie die willen doen (wat ik natuurlijk wel altijd aanraad).


  • Een ceremonie vol kippenvelmomentjes waarin iedereen de liefde voelt, ziet en hoort van top tot teen. 

Intensieve 1 op 1 hulp bij het schrijven van jullie trouwgeloften.

Zodat jullie vol zelfvertrouwen de kern van jullie liefde naar

elkaar uit durven spreken. 


  •  

    Een betoverende trouwceremonie door avontuurlijke trouwambtenaar die graag buiten het boekje denkt om er het mooiste, intiemste en puurste moment van de dag van te maken. En dát doe ik het liefst samen met jullie!

  • Een trouwceremonie op mijn gouden trouwgympen

De vurige babsen:
Twee trouwambtenaren
één
ceremonie

Twee trouwambtenaren? Waarom zou je dat doen?

 

Hele goeie vraag!

Nadine en ik zijn allebei trouwambtenaar. Vurige trouwambtenaren die niets liever doen dan de liefde vertalen en vertellen. Wij hebben onze krachten gebundeld omdat wij samen een waanzinnige dynamiek hebben én willen laten zien dat trouwceremonies helemaal niet zo stijf en strak volgens het boekje hoeven te zijn. 

Een trouwceremonie doen wij daarom ook helemaal samen waarbij wij allebei een deel doen waarin wij het allersterkst zijn. Nadine is een kei in jullie verhaal beeldend vertellen. Zij neemt iedereen mee alsof ze overal bij zijn geweest. Een feest van herkenning. 

Ik zorg ervoor dat de liefde niet alleen gevoeld maar ook gedeeld wordt. Met spontane trouwgeloften en door lieve woorden bij iedereen los te peuteren. Want als het gevoel van liefde uitgesproken wordt dan zijn het net vonkjes die een warme vuurzee van liefde worden! 

Kippenvelmomentjes, tranen van geluk, mooie woorden in trouwgeloften, een warm gevoel van kruin tot teen, herkenning, verbinding aangaan en verbonden voelen zijn onze sleutelwoorden.

 

Jullie trouwceremonie puur & hip met twee creatieve, jonge trouwambtenaren!

Tweebabsentrouwceremonie.jpg
Wettelijk huwelijk

Trouw je voor de wet, het standaard wettelijk huwelijk, dan duurt de ceremonie maximaal 30 minuten. Meestal is er een bode bij aanwezig. Als dat zo is dan mag de huwelijksvoltrekking niet uitlopen. Er is 10 minuten voor jullie verhaal, de overige 20 minuten zijn voor het officiële gedeelte zoals de huwelijksvoltrekking en het tekenen van de akten. Houd er rekening mee dat gemeentelijke leges bovenop mijn prijs in rekening gebracht worden en deze verschillen per gemeente. Daar kunnen wij helaas niks aan veranderen. 

Prijs (incl. BTW)
Trouwambtenaar op gympen:  € 925,-  
De vurige babsen: €975,- 
Exclusief reiskosten en gemeentelijke leges. 

Ceremonieel huwelijk

Ceremonieel trouwen is eigenlijk een toneelstukje opvoeren. Jullie trouwen dan voor de wet op een ander moment. Bijvoorbeeld gratis op maandagmorgen op het gemeentehuis. Het scheelt namelijk veel geld om het op deze manier te doen. 

Niemand weet dit. Behalve jullie en ik. We doen net of dit het officiële moment is, tekenen ook de aktes, samen met getuigen. 

Het grote voordeel van ceremonieel trouwen is dat jullie op ieder gewenst tijdstip en locatie kunnen trouwen. Er is volop tijd voor jullie verhaal, de trouwgeloften en we zijn niet gebonden aan gemeente regels. 
 

Prijs (incl. BTW)

Trouwambtenaar op gympen: €925,-

De vurige babsen: €975,- 
Exclusief reiskosten

Voor alle vragen die je hebt

Dank je wel voor je berichtje!

bottom of page